MIÉRT MI?

Összegyűjtöttünk 13 + 1 érvet, ami garantálja, hogy jó választás leszünk számodra. Ha ezek a dolgok neked is fontosak, biztosan nem fogsz csalódni bennünk.

1

Elsősorban saját készítésű termékeinket értékesítjük, emellett Disney és más licenc termékekkel is bővítettük termékkínálatunkat, hogy minél több típusú termékből tudj válogatni.

2

Csak raktáron lévő termékeket töltünk fel, így gyors szállítást tudunk biztosítani számodra.

3

Hosszú távú, elégedett ügyfélkapcsolatra törekszünk, mindent megteszünk, hogy elégedett legyél, és a vásárlás után szívesen ajánlj minket másoknak is.

4

Több mint 25 éve vagyunk jelen a hazai piacon – 25 év tapasztalatával igyekszünk termékkínálatunkat úgy összeállítani, hogy te már valós igényekre kipróbált fazonokat találj.

5

Ha esetleg problémád van velünk kapcsolatosan, az a mi problémánk is, igyekszünk megoldani mielőbb.

6

A visszatérő ügyfél számunkra fontosabb, mint a profit. Ezért soha nem adunk el neked olyan terméket, amivel elégedetlen lehetnél. Ha többször visszajössz, az automatikusan több bevételt jelent nekünk is.

7

Az esetlegesen előforduló tévedéseinket igyekeztünk minél hamarabb, a legrövidebb időn belül, és a legkorrektebbül kezelni.

8

Minket könnyen el tudsz érni, ha cserére, vagy visszaküldésre kerülne sor. Ha keresel minket e-mailen, válaszolni fogunk, ha telefonálsz, és véletlenül nem tudjuk felvenni, visszahívunk, ha a telefonszámod kijelzése engedélyezett.

9

Nálunk nem igaz, hogy a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el, mi bármikor igyekszünk megoldani esetleges problémád. A felmerülő probléma gyors megoldása, reklamációk megnyugtató kezelése ügyfélszolgálatunk alapelve.

10

Szuper törzsvásárlói rendszerünk lesz! Célunk, hogy a már megszerzett kedvezményed soha ne évüljön el. Örökre fel tudd használni.

11

Az általunk készített gyermekruhák kisszériás termékek. Ha igényes vagy az egyéni stílusra, garantáltan jó választás leszünk.

12

A kis szériák következtében, ha gyermeked kinövi a nálunk vásárolt darabokat, több anyuka tapasztalata alapján garantáltan nagyon hamar el tudod adni használt gyermekruha kategóriában a vaterán vagy valamilyen más aukciós oldalon.

13

Több webáruházunkból is vásárolhatsz egy postaköltséggel. Nézz szét www.ctskids.hu, vagy www.bebiruhabolt.hu webáruházainkban is, és az egy napon leadott rendeléseket egy csomagban, egy postaköltséggel adjuk fel.

+1

Szeretnénk kockázatmentessé tenni vásárlásod. Ha még nem vásároltál webáruházukból, első vásárlásod alkalmával egy garantált 10% kedvezményt kapsz. Akármit vásárolhatsz, nincs semmi megkötés – ezzel háláljuk meg, hogy kipróbálod webáruházunkat. Ehhez annyit kell tenned, hogy beírod a kuponkód helyére, hogy FIRST22, és ha még nincs ilyen névvel és címmel vásárlás, számlázáskor levonjuk a kedvezmény összegét.