Belépés

e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó

Termékkereső


Kategória


Méret

Ár

-


A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Pénztárhoz

Ismerj meg minket ...


Több mint 25 éve foglalkozunk gyermekruha készítéssel és forgalmazással, így biztos lehetsz benne, ha esetleg cserére kerül a sor vásárlás után, mindig megtalász bennünket.

Sokáig C.Teddy's néven dolgoztunk, de olyan szinten visszaéltek a nevünkkel, hogy kénytelenek voltunk megváltoztatni azt: így lettünk ezután CTS Kids Gyerekruha Kft. Azért ezt választottuk, hogy legalább a CTS Kids márkanevünk megmaradjon, hisz nagyon sokat dolgoztunk érte. Mostanra egy közismert, erős márkát építettünk, amihez szükség volt  a jó termékek mellett mindenkivel szemben a korrekt hozzáállásra is.

Ebben a webáruházban saját termékeink mellett más készítők termékeivel is találkozhatsz, hisz mi mindenkivel szívesen dolgozunk együtt. A közös munka egyetlen feltétele a megfelelő termékminőség.

A gyermekruhabolt.hu mellett müködik még márkaoldalunk webáruháza:   www.ctskids.hu domain név alatt találod, ahol csak saját készítésű termékeket találsz. Szívesen látunk itt is, akár magánszemélyként, akár kereskedő partnerként érdeklődsz. Nekünk minden vevő egyformán fontos.

Bízom benne, hogy nemsokára partnereink között üdvözölhetünk!